• Ak Partili 13 belediye başkanı Esenyurt’ta vatandaşları dinledi

  • Esenyurt programlarına eşlik eden AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı İsmet Öztürk, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Her gün, dünden daha çok çalışacağız. Kapı kapı, sokak sokak dolaşacağız. Vatandaşlarımızla buluşacağız. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eserlerini, ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ vizyonunu vatandaşlarımıza anlatacağız. Allah’ın izni, milletimizin teveccühüyle 2023’ü de kazanacağız.”AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün” programı devam ediyor. İstanbul’un 39 ilçesini kapsayan programlar ile Bakanlar, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Yönetimi farklı bölgelerde vatandaşlarla buluşuyor. Dün de AK Partili Belediye Başkanları sahadaydı. Belediye başkanları Esenyurt’ta vatandaşlarla buluştu.

    İLÇE BAŞKANI HARUN ÖZER: ÇARE VE ÇÖZÜM AK PARTİ’DİR

    İstanbul’un çeşitli ilçelerinde bir araya gelen AK Partili İstanbul İlçe belediye başkanları, bu sefer de Esenyurt’ta vatandaşlarla buluştu. Sabahın erken saatlerinde belediye başkanları AK Parti Esenyurt ilçe başkanlığında toplandı.

    AK Parti Esenyurt ilçe başkanı Harun Özer, misafir belediye başkanlarına yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Özer, “AK Partimiz her zaman milletiyle beraber olmuştur. Bugün de ‘Yüz Yüze 100 Gün’ programımız kapsamında belediye başkanlarımızla Esenyurt’ta sahada olacağız. Çare peşinde, çözüm peşinde ve hizmet peşinde bir ömür tüketmeyi gaye edinmiş belediye başkanlarımız burada. Her biri AK Parti’nin hizmet belediyeciliğinin adeta birer markasıdır. CHP’nin elitist siyaset anlayışını reddedip, katılımcı ve milletinin yanında olan bir siyaset anlayışıyla yine sahalardayız, yine her zaman olduğu gibi halkımızla yan yanayız” açıklaması yaptı.

    “BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE VİZYONUMUZU VATANDAŞLARIMIZA ANLATACAĞIZ”

    Programa katılan isimlerden AK Parti Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu her gün, dünden daha çok çalışmak gerektiğine vurgu yaparken, “Halka tepeden bakan, sorunları görmezden gelen, algı ve reklamdan beslenen bir siyaset anlayışına hiçbir zaman sahip olmadık. Her zaman halkımızın yanında olduk, her dönemde sorunları çözüme kavuşturmaya gayret ettik, her daim eser ve hizmet siyaseti anlayışıyla çalıştık, yine çalışacağız. Her gün, dünden daha çok çalışacağız. Kapı kapı, sokak sokak dolaşacağız. Vatandaşlarımızla buluşacağız. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eserlerini, ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ vizyonunu vatandaşlarımıza anlatacağız. Allah’ın izni, milletimizin teveccühüyle 2023’ü de kazanacağız. Hayali beklentiyle değil, hakikate olan inancımızla söylüyorum; 2023’ü kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

    Konuşmaların ardından AK Partili Belediye Başkanları M.Tevfik Göksu, Şeyma Döğücü, Atila Aydıner, Ahmet Cin, Hakan Bahadır , Abdullah Özdemir, Yasin Kartoğlu, İsmet Yıldırım, Abdurrahman Dursun , Hilmi Türkmen, Şadi Yazıcı, Mevlüt Öztekin, Hasan Tahsin Usta saha ziyaretlerine başladı.Her bir belediye başkanı, Esenyurt’un farklı mahallerinde vatandaşlarla buluştu. Evleri ziyaret etti, esnaflarla oturup gündeme dair konuştu. Sokakta, caddede vatandaşlara selam verip sohbet etti. Vatandaşların eleştirileri dinlendi. Belediye başkanlarının ilçe ziyaretleri, birbirinden farklı renkli görüntülere sahne oldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir