• AKGÜN’DEN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

  • CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen geleneksel bayramlaşma törenine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün yanı sıra İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, CHP eski milletvekili Ayhan Aytuğ,  belediye meclis üyeleri, CHP Büyükçekmece ilçe yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

    Birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı

    Bayramlaşma töreninde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türkiye’nin son zamanlarda artan terör olayları ve 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi nedeniyle zor bir süreçten geçtiğini hatırlatarak, bu sıkıntılı süreci bir an önce aşabilmenin yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini söyledi. Başkan Akgün, konuşmasının son bölümünde de partililerin Kurban Bayramlarını kutladı. CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, Türkiye’nin Kurban Bayramı’nı buruk bir ortamda kutladığını belirterek, bayramın bundan sonraki güzel günlerin habercisi olması temennisinde bulundu.

    Yapılan konuşmaların ardından bayramlaşma törenine katılan partililer ve vatandaşlar birbirleriyle bayramlaştılar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir