26 Temmuz 2024
  • Akın Menek: Hizmet için var gücümle mücadele edeceğim

  • Ak Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Adayı Mimar Akın Menek, Mimaroba buluşmasında gençlere, vizyon projeleri Recep Erol’un Büyükçekmece’de hayata geçireceğini söyledi.

    HER GÜN SAHADAYIZ

    Gençlerle Mimaroba buluşmasında konuşan Ak Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Adayı Mimar Akın Menek, “Recep başkanımız ile bir çok projeyi Büyükçekmece’de hayata geçireceğiz. Biz birlikte Büyükçekmece’ye’de gençlerimiz için neler yapabiliriz onu konuşuyoruz. Ben Kamiloba’da doğdum ve büyüdüm. Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunuyum. Büyükçekmece’de bir çok eksik var. Biz 30 yıldır söz verilipte yapılmayanları yapmak için geliyoruz. Her gün sahadayız. Pazarı, esnafı, vatandaşlarımızı geziyoruz. Onlarda artık Büyükçekmece’de değişim istiyorlar” dedi.

    VEFA BORCUMU ÖDEME VAKTİ

    Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Erol ile birlikte Büyükçekmece için geliştirilen projelerde de yer aldığını belirten Menek, “Artık benim için Büyükçekmece’ye vefa borcumu ödeme vakti. Doğup, büyüdüğüm ilçeye hizmet etme heyecanı içerisindeyim. Eksikleri biliyoruz. Projeler hazır. Recep başkanımız ile birlikte inşallah Ak Parti Belediyeciliğini Büyükçekmece’de hayata geçireceğiz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir