• Akşener: Helen’i hemen görevden alacaksınız

    Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye'nin Uganda Büyükelçisi Sedef Yavuzalp'in 29 Ekim Resepsiyonu'nda Antik Yunan kıyafeti giymesine ilişkin, 'Milletin değerlerinden utanmayan o büyükelçiyi düzeltiyorum Helen'i hemen görevden alacaksınız' dedi.

  • Grup toplatımızın ülkemiz, milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Doğu Türkistan’da AKP susuyor, Andımız konusunda CHP susuyor. Biz neyi görüyorsak onu söylüyoruz, neye inanıyorsak onu haykırıyoruz. Bu yüzden başımız dik, sesimiz gür. Biz milletin partisiyiz, biz milletin ta kendisiyiz

    “Bu hain FETÖ’nün, hiç vekili yok muydu, hiç grup başkanvekili yok muydu? Hiç Genel Başkan yardımcısı yok muydu? Milletimiz bu sorulara cevap istiyor. Verdiğimiz önerge AKP, MHP oylarıyla reddedildi. Geçtiğimiz hafta yine önerge verdik. FETÖ’nün siyasi ayağı araştırılsın diye. Yine reddedildi. FETÖ’nün siyasi ayağının ortaya çıkmasını istemiyorlar. Ama milletvekilleri bir gün İYİ Parti’nin bu önergesine elbette evet diyecek. Ve o hain kalkışmaya şehit vermiş milletimiz gerçekleri er geç öğrenecek. Biz, bize neden karşı olduklarını biliyoruz. Biz HDP ile aynı tarafta olmayız diyorlar. Ama bakın ki askerimizin donarak şehit olması araştırılsın diyoruz, HDP ile aynı oyu kullanıyorlar.”

    ‘HELEN’İ HEMEN GÖREVDEN ALIN’

    Liyakat konusunda ne kadar haklı olduğumuzu gün geçtikçe daha iyi anlıyoruz. Helen kılıklı büyükelçi rezaletini biliyorsunuz. Türk milletini temsil ettiğiniz unutmuş tanrıça Helen kıyafeti giyiyor. Bunu da Türk cumhuriyetinin resepsiyonunda yapıyor. atadığı rektör Allah’a şirk koşuyorsa atadığı büyükelçide bunu yapar. Milletin değerlerinden utanmayan o büyük elçiyi düzeltiyorum Helen’i hemen görevden alacaksınız”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir