• ALİŞAN VE KADIOĞLU DÜET YAPTI

    Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Selahattin Boyraz, kızı Tuğçe Boyraz’ı önceki gün gerçekleşen ihtişamlı bir düğün töreniyle evlendirdi. 

  • Esenyurt Pelit Düğün Sarayı-Balo salonunda gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Boyraz’ın kızı Tuğçe Boyraz, Aydın Taşdan ile evlilik kervanına katıldı.

    Boyraz’ın davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendiği düğün törenine; Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstanbul Milletvekili Eren Erdem, İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Sivas Milletvekili Habib Solak, çok sayıda iş adamı, siyasetçi, bürokrat ve yüzlerce seçkin davetli katılım gösterdi.

    Tuğçe ve Aydın çiftinin düğün merasimine sanayi ve iş dünyasının önemli isimleri, bölge siyasetçileri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, daire amirleri, bürokratlar ve muhtarlar katılım sağladı. Çiftin nikâh işlemini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu gerçekleştirdi. Genç çiftin nikâh şahitleri ise Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Pelit Pastaneleri Sahibi Selahattin Ayan, Hisar Çatal-Kaşık Fabrikası Sahibi Ayhan Erdoğan ve Melodi Çikolata Fabrikası Sahibi Ender Taşar oldu.

    “Rabbim yaşamınız boyunca aile saadetinizi ve huzurunuzu bozmasın”

    e20b2533Genç çiftin nikâh merasimini gerçekleştiren ve çifte tavsiyelerde bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; “Bugün bu çocuklarımız için ömür boyu sürmesini temenni ettiğimiz mutlu günlerinde sevinçlerini hep birlikte ortak oluyoruz. Rabbim yaşamınız boyunca aile saadetinizi ve huzurunuzu bozmasın ve her zaman mutluluğunuzun daim olması dileğiyle ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

    Tuğçe ve Aydın çiftinin nikâh işlemleri ardından pastaları kesilerek genç çift ilk danslarını gerçekleştirdi.

    Düğün töreninde gecenin finalinde ise Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçısı Alişan’ın türküleriyle katılan tüm konuklar halay çekti.

    Sanatçı Alişan ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu düet yaparak “Yemen Türküsünü” birlikte söylediler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir