• ARDA VE DİDEM’DEN TEHLİKELİ YAKINLAŞMA

    Aslıhan Doğan ile ayrıldığı iddialarını yalanlayan Barcelona'nın Türk oyuncusu Arda Turan'ın önceki akşam Beyoğlu Soho'daki bir partide manken Didem Soydan ile yakınlaşması kafaları karıştırdı

  • Arda Turan, cumartesi gecesi Türk Milli Takımı’nın 2-0 kazandığı Kosova maçının ardından soluğu İstanbul Beyoğlu’ndaki ünlü kulüp Soho’da aldı.

    31 NUMARALI ODADA YAKINLAŞMA

    Soho’ya takım arkadaşı Burak Yılmaz ile birlikte gelen Arda Turan 31 numaralı odadaki özel doğum günü partisine katıldı. Portide manken Didem Soydan da vardı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Arda Turan ile Didem Soydan’ın yakınlaştığı görüldü. Etraftaki bakışlara aldırmadan samimi görüntüler sergileyen, sarmaş dolaş dans eden ikili kafaları karıştırdı. Arda Turan ile Didem Soydan’ı partide bulunan ortak arkadaşları tanıştırdı. Parti sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

    EVLİLİK İSTEĞİ AYRILIK GETİRMİŞTİ
    Arda Turan ile Aslıhan Doğan’ın yedi yıllık arkadaşlığı Mayıs 2015’te aşka dönüşmüştü. Aileleri de tanışınca çiftin evleneceğine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak 29 yaşındaki oyuncu ‘Önceliğim futbol kariyerim, zarar gelmesini istemiyorum’ diyerek ilişkilerinin 8’inci ayında Aslıhan Doğan’a ‘Artık Instagram’da birlikte çekilmiş özel karelerimizi paylaşmayalım’ ricasında bulundu. Aslıhan Doğan önce bu kareleri silmiş, ardından da Instagram hesabını kapatmıştı. Aslıhan Doğan evlilik isteğinde bulundu. Arda Turan ise yakın zamanda evlilik düşünmediğini söyleyince çiftin araları açıldı. Eylül 2016’da Arda Turan, Instagram hesabından sevgilisiyle olan kareleri sildi. Hatta ikilinin ayrıldıkları öne sürüldü. Bu gelişmeler üzerine Arda Turan, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla ayrılık iddialarını yalanladı ve “Hayatımızdaki her şey gayet yerinde. Herhangi bir sorun yok. Kimsenin hayatında da olmasın inşallah. Sevgi, saygı” diye yazdı.

    Didem Soydan ise 2 yıllık aşkı Can Bonomo’dan geçtiğimiz yaz ayrılmıştı. Çift yüzük takmıştı ve geçen yaz evlenmeyi planlıyordu. Didem Soydan ayrılığın ardından, “Can’ı çok seviyorum ama işlerden dolayı böyle olması gerekiyor. Hayırlısı…” diye açıklama yapmıştüı. Didem Soydan yılın büyük kısmını New York’ta geçiriyor. Türkiye’ye ancak ekstra iş olduğu zaman geliyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir