27 Temmuz 2024
  • ARİF SAĞ AVCILAR’DA

    Türk Halk Müziği'nin usta ismi Arif Sağ, akciğer kanseri tedavisi için gittiği Küba dönüşü Avcılar'daki öğrencileriyle buluştu.

  • Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak ile birlikte Avcılar Belediye Konservatuarı’ndaki öğrencileri ile bir araya gelen Arif Sağ. Küba‘ya gidişinin ardından sevenlerinin kendisine büyük yakınlık gösterdiğini anlattı.

    Sık sık espri yapan Arif Sağ, onuruna yemek veren Küba Büyükelçisi’nin “Burada Sadece 7 Türk yaşıyor. 3’ü biziz. Herkesi kabul etmiyorlar. Zaman zaman bir araya gelip sohbet ediyoruz” diye konuştu. Küba’da sedef hastalığı ve romatizmaya karşı ilaç geliştirildiğini duyduğunu anlatan Arif Sağ, Küba ziyareti ile birlikte ortaya atılan asılsız iddialar üzerine kendisine gösterilen sevgiye ilişkin, “Ben sevilecek biriyim. Ben de onları seviyorum. Beni sevmeye devam etsinler” dedi.

    Avcılar Belediye Başkanı HandanToprak ise, Arif Sağ için, “Bize çok büyük bir süpriz yaptı. Kendisi, direnişin sesi. Bağlama, sözü, öğretileri ile binlerce öğrenci yetiştirmiş bir usta. Mesleğinde nasıl ustaysa buraya yine aynı gün ve satte gelmekle gelmekle disiplini bir kez daha ile örnekti. Bize bilimin ışığında yürünmesi gerektiğini, pozitif tıbba inandığını hem de gösterdi” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir