• ASLANOĞLU ANILDI

    CHP 22 ve 23 dönem Malatya, 24. dönem İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Büyükçekmece Mezarlığındaki kabri başında anıldı.

  • Anma törenine CHP İstanbul İl Başkanımız Cemal Canpolat, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Küçükçekmece ilçe Başkanı Haydar Koparan, CHP Avcılar İlçe başkanı Erhan Bozan, CHP Esenyurt İlçe Başkanvekili Ulaş Gürbüz, DİSK Eski Genel Başkanı ve 21. dönem İstanbul Milletvekili Rıdvan Budak, TODGEB başkanı Kadir Polat, İHKİB Başkanı Hikmet Tanriverdi, Malatyalı işadamları, sanatçı Selahattin Alpay ve Aslanoğlu’nun ailesi ile dostları katıldı.

    Oğlu Erdem Arslanoğlu’nun Malatya İnönü Stadından getirdiği toprağı, Mevlüt Aslanoğlu’nun mezarına serperek toprağı ile buluşturdu.

    Dualar ve anılar ile anılan Mevlüt Aslanoğlu’nun dostları tarafından her zaman hatırlanacağını söyleyen CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, hemşehrisini unutmayacağını söyledi. Babasının sevenleri tarafından “Mevlüt Baba” olarak adlandırıldığını söyleyen Erdem Aslanoğlu ise, anma törenine katılanlara ailesi adına teşekkür etti.

    1111

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir