• AVCILAR YENİ YILA HAZIR

    Avcılar her yılbaşında olduğu gibi bu senede yeni yıla girerken ışıl ışıl. Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünce yapılan çalışmalar hızla devam ediyor.

  • İstanbul’da yılbaşı coşkusunun en yoğun yaşandığı yerlerden biri de Avcılar. Avcılar’da mahalleler, meydanlar, caddeler yılbaşına hazır. Yılbaşı süslemeleri kapsamında Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından gerçekleşen çalışmalarda çeşitli renk ve güçlerde 6 bin 870 adet aydınlatma malzemesi kullanıldı. Marmara Caddesi’nden başlayan aydınlatma çalışmaları, sahilde Ambarlı ve Denizköşkler mahallelerinde, Cihangir, Gümüşpala, Mustafa Kemal Paşa, Firuzköy, Yeşilkent mahallelerindeki meydanlarda ve Tahtakale mahallesi meydanı ve Bizimevler bölgesinde devam etti. Yapılan bütün süslemeler neticesinde Avcılar rengarenk bir görünüm kazandı.

    Yeni yıla girerken Avcılar’ın insanlar tarafından tercih edilen uğrak yerlerden biri olduğunu ifade eden Başkan Toprak, ” Avcılar Belediyesi olarak, yeni yıla girdiğimiz bugünlerde halkımıza en güzel şekilde hizmet ortaya koymak amacıyla çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Avcılar’ın her yanını süsleyerek ilçemizi yılbaşına hazır hale getirdik. Her sene olduğu gibi bu senede de halkımız yılbaşına Avcılar’da girmenin ayrıcalığını yaşayacaktır. Bu güzelliği hep birlikte yeni yıla girerken beraberce yaşayacağız.” dedi. Ayrıca 2018 yılı için temennilerde bulunan Başkan Toprak, “Umutlarla karşıladığımız yeni yılın, insanlık onuruna yaraşır, sağlıklı ve güvenli bir çerçevede, bolluğun paylaşıldığı bir dünya için yeni bir başlangıç olmasını diliyorum.” diye ifade etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir