• AVCILAR’DA AİLE SOSYAL DESTEK PROJESİ BAŞLADI

    Avcılar Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen Aile Sosyal Destek Projesi kısa süre içerisinde binlerce engelli hastaya, yardıma muhtaç ailelere ulaştı.

  • Avcılar Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen Aile Sosyal Destek Projesi kısa süre içerisinde binlerce engelli hastaya, yardıma muhtaç ailelere ulaştı.

    Bu proje sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarını ASDEP tarafından tespit edilip sosyal destek verilecek.

    Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan ASDEP ile çok kısa zamanda büyük mesafe kaydettiklerini belirtirken, ‘Avcıların en büyük ihtiyacı olan sosyal hizmet merkezimini özel gayretimizle 5 ay önce açmıştık. Esenyurt’tan aldığımız evde bakım dosyalarını yaklaşık 3500 ağır engelli yakınına aylık maddi yardım desteğine sağlamaya başladık. Engelli maaşı, çocuk yardımı ve diğer sosyal yardımlarla 4 ayda 10 bin kişiye ulaştık. Aile Sosyal Destek Projesini başlattık. ASDEP projesiyle artık bize başvuru olmadan ev, ev gezerek yaşlı, engelli, yardıma muhtaç, yetim ve dezavantajlı vatandaşımız varsa tesbit edip sosyal destek vereceğiz. Artık sadece talep odaklı değil arz odaklı hizmet edeceğiz. Vatandaşı beklemeden biz ona gideceğiz. Avcıların sosyal Risk haritasını çıkaracağız’ dedi.

    Avcılar Sosyal Hizmet Merkezi Müdür ve personelini Avcılar Çobançiftliği Restoranda ağırlayan bölgenin sevilen ve başarılı iş adamı Ednan Çoban, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan tarafından plaketle ödüllendirildi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir