• AVCILAR’DAN DOĞUYA GÖNÜL KÖPRÜSÜ

    Avcılar Kaymakamlığı batıdan doğuya gönül köprüsü kuruyor. Türkiye’nin dört bir yanına akıl ve zeka oyunları götüren öğretmen, minik öğrencilere eğitim veriyor.

  • Eğitimde kaliteyi arttırmak gençlerin boş zamanlarını daha verimli geçirebilmeleri için Avcılar Kaymakamlığı’nın başlattığı akıl kardeşliği projesinde öğretmenler Van Gevaş, Adıyaman Samsat ve Mardin Midyat ilçelerine akıl ve zeka oyunları götürdüler. Deprem bölgesi olduğu için konteyner okulda eğitim gören öğrencilere eğitim verdiler.

    Gençlerin ve projeler doğrultusunda her zaman destek veren Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan başlattıkları bu proje ile doğudan batıya gönül köprüsü kurduklarını belirtti.

    Avcılar Kaymakamlığı öncülüğünde Adıyaman ve Mardin’de gönül köprüsü kuran öğretmenler  Projeye göstermiş oldukları ilgiden dolayı ‘İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce’ye, Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay’a, Okul Müdürü Şeyhmus İşler’e, öğretmenlerimize, proje süresince bizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir