• AVCILAR’IN HER KÖŞESİ ÇİÇEK AÇTI

    Doğa ile iç içe yaşayan bir kent oluşturmak için Avcılar Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok noktasına çiçek açan banklar yerleştiriyor. 

  • Oturma alanları ve sırt kısımları ahşap, modern kent mobilyası ile kaplı, yan kısımlarında ise saksı alanı bulunan banklar, ilçenin dört bir yanına yerleştirildi. Avcılar Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından bankların yanındaki saksı alanlarına dikilecek rengarenk bitkiler ile Avcılar halkının daha estetik ve kullanışlı parklarda zaman geçirmeleri sağlanacak.


    ÇEVRE DOSTU BELEDİYECİLİK

    Avcılar Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Avcılar halkının daha sağlıklı bir çevrede, spor yapabilmeleri için ilaçlama çalışmaları gerçekleştirilirken, çim biçme ve ağaç budama çalışmalarını da sürdürmeye devam ediyor

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de konu ile ilgili olarak; “Doğa ve Çevre Dostu belediyecilik anlayışı ile gelecek nesillere sağlıklı bir dünya ve yaşanabilir bir çevre bırakmak amacıyla çalışmalarımız devam edecek. Doğayı korumak, yaşadığımız çevreyi güzelleştirmek, çevre sorunlarının çözümü için çalışmak, gelecek nesillere daha iyi bir yaşam sağlayabilmek, tüm insanlığın en önemli görevlerinden biridir” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir