19 Eylül 2024

Avcılar’ın umudu Ekrem İmamoğlu oldu

Yıllardır başarısız belediye başkanları tarafından hizmet yüzü görmeyen Avcılar’ın umudu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. 31 Mart seçimlerinin ardından 4 ay geçmesine rağmen yeni seçilen Belediye Başkanı Turan Hançerli’nin hizmet anlamında bir şey yapmaması Avcılarlı’nın umutlarını söndürdü.

Avcılar’ın umudu Ekrem İmamoğlu oldu

Seçimlerin üzerinden 4 ay geçti. Avcılar’da başkanlar değişti ama hizmet anlamında pek bişey değişmedi. Avcılar halkının büyük umutlarla belediye başkanı seçtiği Turan Hançerli’nin 120 gün geçmesine rağmen hala ziyaretçileri kabul etmesi tepkiyle karşılandı.

BORÇ ÇOK, PROJE YOK
Avcılar’da uzun yıllardır hizmet eden belediye başlanlarının neredeyse hepsi projelerini hayata geçiremedi, aksine milyonlarca lira borçlandı. Yeni seçilen belediye başkanı Turan Hançerli’in de borçlar nedeniyle kemer sıkma politikası içinde olması Avcılar’ın bir döneminde daha hizmet alamayacağı göstergesi haline geldi. Aynı zamanda Hançerli’nin tecrübesiz ekibide bunların tuzu biberi.

YOLLARI BİLE YAPAMADILAR
Avcılar’da bir çok yolun bozuk olması belediyenin asfalt bile yapacak durumda bile olmaması durumun ne kadar vahim olduğunu adeta gözler önüne seriyor. Özellikle ana caddede oluşan çukurlar sürücüleri oldukça zor duruma sokuyor. Avcılar’da bazı vatandaşlar sorunları Ekrem İmamoğlu’na sunacağını belirtti. Umutlarının Ekrem İmamoğlu olduğunu belirten vatandaşlar; ‘Avcılar’ın en elit caddesi Marmara Caddesi gündüz cafecilerin gece işportacıların merkezi haline geldi. Yıllardır sorunlar çözülmedi. Yeni gelen başkan aylar geçmesine rağmen Avcılar için proje bile sunmadı. Hala pazarlar sokaklara kuruluyor. Yollarımız bozuk. Çöplerimiz alınmıyor. Sahilimizin durumu içler acısı. Bütün sorunlarımızı dosya haline getirip Ekrem beye sunacağız’ ifadesini kullandılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir