• BAKIRKÖY’DE FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ

    Bakırköy Kaymakamlığı ve Bakırköy Belediye Başkanlığı tarafından “Amatör Spor Haftası” münasebetiyle düzenlenen yürüyüş Bakırköy İncirli Caddesi Dikilitaş Durağı ve Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı arasında yapıldı.

  • Yürüyüşe Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü, sporcular, öğrenciler, spor kulüpleri temsilcileri ve STK temsilcileri katıldı.

    Sporun çocuklar ve gençler üzerindeki etkilerine dikkat çekmek amacıyla Bakırköy Kaymakamlığı ile beraber  farkındalık yürüyüşü düzenlediklerini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları ifade etti:” Sporun; sadece fiziksel olarak değil aynı zamanda mental olarak da çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlama açısından çok önemli olduğunu biliyoruz. Son yıllarda olumsuz alışkanlık maalesef çocuk yaştakilerde bile hızla artıyor. Bu yüzden çocuklarımızı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumak için sporu çok önemsiyoruz. Her yıl Atatürk Spor Köyü ve Bakırköy Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi’nde 5.000’in üzerinde çocuğumuza ve gencimize sporun neredeyse her dalında ücretsiz kurslar düzenliyoruz ve spor olanağı sağlıyoruz. Bakırköy’de , tüm kurumların işbirliği ile Türkiye’nin adeta sporcu yetiştirme fabrikası gibi çalışmaya devam edeceğiz. ”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir