• ÇATALCA ZABITASI DENETİME ÇIKTI

    Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Başkan Cem Kara'nın talimatıyla çocukların kalite ve sağlık standartlarına uygun hizmet alması için ilçedeki okulların kantinlerini denetledi.

  • 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Başkan Kara, Zabıta Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. İlçe genelindeki rutin denetimlerin yanı sıra okullardaki denetimleri de sıklaştıran ekipler, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

     Geleceğimiz Olan Çocuklar İçin Çalışıyoruz

     Kendisi de bir eğitimci olan Başkan Cem Kara, çocukların sağlığına da en az eğitime verdiği kadar önem veriyor. Çocukların sağlığı için düzenli olarak ilçe okullarında kantin işletmeleri denetlenirken, öğrencilerin sağlıklı ortamlarda güvenilir hizmet almaları sağlanıyor.

    Ekiplerin okul kantinlerinde yaptığı denetimlerde satılan gıda ürünlerinin son tüketim tarihleri, işletmenin ve çalışanların hijyen koşullarına uygunluğu, yangın tüpleri ve evraklar kontrol ediliyor.

    Uyulması gereken kurallar hakkında işletmecileri bilgilendiren Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, evraklarında eksik bulunan işletmeler ile ilgili de yasal işlem yapıyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir