26 Temmuz 2024
  • Başakşehir Avrupa şehirleriyle yarışıyor

  • Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gençlerle Birlikte, Daha Güçlü” sloganıyla düzenlenen söyleşiler kapsamında bu hafta TOKİ Kayaşehir Anadolu Lisesi’ne konuk oldu. Gençlerin önünü açan çalışmalara her geçen gün yenilerini eklediklerini ifade eden Başkan Kartoğlu, “Teknolojiden spora, inovasyondan sağlığa kadar her alanda gençlerimiz adına yatırımlar yapıyoruz” dedi.

    “İmkânları iyi değerlendirin”

    Gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Kartoğlu, “Eğitim hayatınız bittikten sonra iş hayatına atıldığınızda tam donanımlı olmanızı istiyorum. Başakşehir’de bunu yapmanız mümkün. Her bir eğitim yatırımımızı gençliğimizi düşünerek yapıyoruz. Çağımız teknoloji çağı. Bunu iyi değerlendirmeli, bu alanlara eğilmelisiniz. Başakşehir Belediyesi, Avrupa’nın en iyi ve en prestijli şehirleriyle yarışıyor. Bize yarışmak yetmez, bize başarılı olmak ve en iyi şehir olmak yakışır.” diye konuştu.

    Gençlik merkezlerinin sayısını artıyor

    Kültür ve yaşam parklarının yanı sıra gençlik merkezlerinin de sayını artırdıklarını söyleyen Başkan Kartoğlu, “Buralara gidin ve buraları deneyimleyin. Kültür faaliyetlerimizin yanında her bir gencimiz mutlaka bir spor dalıyla uğraşsın. Bu, size disiplinli ve özgüvenli olmanızın da önünü açacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir