• BAŞKAN AKGÜN ZABITA HAFTASINI KUTLADI

    Zabıta Teşkilatı’nın 191’inci yılını kutlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, zabıta personelinin belediyelerin halk karşısındaki yüzü olduğunu belirtti.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, zabıtanın temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül arası kutlanan Zabıta Haftası’nın 191. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

    Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 189’uncu yılına ilişkin bir mesaj yayınlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, zabıtanın kendisine verilen yasalar çerçevesinde her geçen gün hizmet kalitesini arttırarak, bağlı bulunduğu belediyenin sınırları içinde 7 gün 24 güven, huzur ve sağlığın teminatı olduğunu söyledi.

    Huzur ve sağlığın teminatı

    Zabıta Teşkilatı’nın 191 yıllık köklü bir kurum olduğuna değinen Başkan Hasan Akgün, “Belediye sınırları içinde beldenin düzenini, halkın huzurunu ve sağlığını korumakla yükümlü olan zabıta personelimiz çok zor şartlar altında görev yapmaktadır. İnsan yaşamının söz konusu olduğu her yerde görev ve sorumluluğu bulunan zabıta teşkilatımız aynı zamanda da, belediyemizin halk karşısındaki yüzüdür” dedi.

    “Özveriyle görev yapıyorsunuz”


    Zabıtaların oldukça meşakkatli ve stresli bir görev üstlenmelerine karşın görevlerini başarı ile yerine getirdiklerine vurgu yapan Başkan Akgün, “Büyükçekmece halkının daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürdürebilmesi adına mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışmaktadırlar. Bu özverili çalışmalarından dolayı tüm zabıta arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca yaşamını yitirmiş olan zabıta personelimize Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir