• BAŞKAN ALATEPE KARATECİ OLDU

    Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından tesisler arası sporcu gelişim müsabakaları düzenlendi.

  • Şehit Caner Mert Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Karate müsabakalarına Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yusuf Ocak, 300 Sporcu ve aileleri katılım sağladı.

    “İlk karatecilere cesaret madalyası” 

    7 ayrı spor tesisinden gelen deneyimli karate sporcularının 9 ve 16 yaş aralığında yarıştığı ve ilk defa müsabakaya katılacak öğrencilere örnek olması için organize edilen programda dereceye giren öğrencilere madalya verilirken, ilk defa katılan sporcular ise cesaret madalyası ile ödüllendirildi.

    “Kavgayı burada yapacaksınız ama dışarıda barış içinde yaşacaksınız”

    Başta aileleriniz olmaz üzere hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum diyerek sözlerine başlayan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “ En önemli çocuk, en çok spor yapan ve ders çalışan çocuktur. Esenyurt ilçemizde müthiş sayıda lisanslı sporcularımız bulunuyor. Ama tabi sizlerin sadece lisansla yetinmeyeceğinizi biliyorum.  Allah’ın da izniyle daha da çok çalışacak ülkemize ve ilçemize kupalar, madalyalar getireceğinize inanıyorum. Kavgayı burada yapacaksınız ama dışarıda barış içinde yaşacaksınız. Bende 12 yıldır spor kulübü başkanlığı yapan ve sporun önemini bilen bir ağabeyiniz olarak, 3500 personelimle ne ihtiyacı varsa yapacağız. Çünkü bizler, sizin emrinizdeki insanlarız. Sizler varsınız diye, bizler bu görevi yapıyoruz” dedi.

    Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde toplam 47 spor merkezinde, 150 eğitmen eşliğinde,  86,153 kayıtlı sporcu hizmet almaktadır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir