• Başkan Yıldırım’la gençlik zirvesi

  • Bulunduğu her platformda gençlere verdiği değerin altını çizen, kültürden sanata, spordan eğitime birçok alanda yaptığı çalışmalarla daha dinamik ve daha çalışkan bir gençliğin yetişmesi için çaba sarf eden Başkan İsmet Yıldırım, bu kez de “Gençlik Buluşması” başlığı altında düzenlenen ve belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan programda gençlerle bir araya geldi. Başkan Yıldırım; çocukluk yıllarından okul yıllarına, ailesi ve günlük yaşamına dair birçok konu hakkında merak edilenleri tüm samimiyeti ve içtenliği ile yanıtladı.

    Canlı yayın, ilk olarak İletişim Uzmanı ve Yönetim Danışmanı Şaban Kızıldağ’ın “Final Haftasında Mazeret Yok” konu başlığıyla, öğrencileri motive eden semineriyle başladı. Eğlenceli anlatım ve örnekleriyle öğrencilerden sık sık alkış alan Kızıldağ, “İnsanın sağlıklı bir ruh haline sahip olabilmesi için; kendisini ve başkalarını sevmesi, sağlam bir inanca sahip olması gerekiyor” dedi. 3 B’den bahsederek konuşmasını sürdüren Kızıldağ, “Banane, ben bilmiyorum ve bahanemiz var diyoruz. Halbuki tüm bunlardan kurtulmamız gerekiyor. Bizler, bitki toplumu değil, duygu toplumuyuz” dedi. Son olarak tüm gençleri ayağa kaldırarak, “Mazaret Yok” diyen Kızıldağ, gençlerle kendisini buluşturan Başkan İsmet Yıldırım’a teşekkür edip, semineri noktaladı.

    Başka Bir Açıdan Başkan İsmet Yıldırım

    Canlı yayın, “Başkan Özel” programıyla devam etti. Moderatör Affan Polat’ın hazırladığı ve öğrencilerin sorduğu soruları içtenlikle yanıtlayan Başkan İsmet Yıldırım, samimi cevaplarıyla gençlerin beğenisini topladı.

    Moderatör Polat’ın, “takip ettiğiniz bir dizi var mı Başkanım?” sorusuna Başkan Yıldırım, “Seksenler dizisini izliyorum” diyerek cevap verdi. Ardından, “aklınızda kalan bir kitap var mı?” sorusuna ise Başkan Yıldırım, “Aliya İzzet Begoviç’in kitaplarından örnekler verdi.

    Öğrencilerden büyük alkış alan “Adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şey nedir?” Sorusuna ise Başkan Yıldırım, “eşim, kitaplarım ve radyom” diye yanıt verdi.

    Tarihten üç önemli isimle bir masada oturmak isteseydiniz onlar kim olurdu? sorusuna ise Başkan Yıldırım, “Hz. Muhammed (S. A.V), Fatih Sultan Mehmet ve Sultan Abdülhamit Han olurdu” dedi.

    “Hayatınızda seçtiğiniz rol model kimdir?” sorusuna ise Başkan Yıldırım, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan” olarak cevap verdi.

    “Siyasete girmeseydiniz hangi mesleği yapardınız?” sorusuna ise Başkan Yıldırım, “Yine iş hayatında olurdum. Çünkü sevdiğim işi yapıyorum” diye cevap verdi.

    “Başkan Bey bu enerjiyi nereden buluyor?” sorusuna ise Başkan Yıldırım, “Küçüklüğümden bu yana çalışmayı seven biriyim. Hep çalıştım. Ama en önemlisi inandım. İnanmak da önemli” diyerek yanıt verdi.

    “Torun mu? Çocuk mu?” sorusuna ise Başkan Yıldırım gülerek, “torun bir başka güzel” dedi.

    Başkan İsmet Yıldırım’a Sürpriz Video

    Soruların ardından Başkan Yıldırım için hazırlanan sürpriz video yayınlandı. Videoda başkanın çocukluk, gençlik ve aile hayatına ait fotoğraflar yer aldı. Ayrıca videoda kızı Asude Nihal Önalan’ın da duygu ve düşüncelerini dile getirdiği kısımda, duygusal anlar yaşandı. Son olarak Başkan Yıldırım’ın torunu İsmet Ömer de, dedesini çok sevdiğini söyleyerek tüm izleyenlerin yüzünde tatlı bir gülümseme bıraktı.

    Şarkılarla, Türkülerle Ümraniye’de Genç Olmak Bir Başka 

    Gençlerin güzel enerjisiyle devam eden canlı yayın, Ümraniyeli Üniversite öğrencilerinden Solist Yusuf Emre Patır ve Gitarist Batuhan Yalçın’ın performansıyla daha da güzelleşti.

    Ardından sahneyi devralan Kadir Bozatlı ve Raşit Kaya’nın söylediği  “Uzun İnce Bir Yoldayım” türküsüyle gençler hüzünlendi.

    Daha sonra gençler, sevilen rock grubu Duman’ın “Senden Daha Güzel” şarkısını hep birlikte söyledi.

    Güzel Mesajlar Sizden Hediyeler Bizden

    Programın sonunda sosyal medya hesaplarından yazdığı güzel mesajlar ile hediye kazanan gençlerin isimleri belirlenip açıklandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir