26 Temmuz 2024
  • Bekir Sezgin Muratçeşme’nin Meclis’teki sesi olacak

  • 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Bekir Sezgin, onlarca destekçisi ile aday adaylık başvurusunu yaptı. Yoğun kalabalık eşliğinde aday adaylık dosyasını ilçe başkanı Murat Çelik’e veren Sezgin, “Yerel seçimlerde Büyükçekmece’yi AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız” ifadelerini kullandı.

    BEKİR SEZGİN’E KOMŞULARINDAN TAM DESTEK

    Muratçeşme Mahallesi’nde yaşayan ve uzun yıllardır Büyükçekmece siyasetinde yer alan Sezgin, komşuları ile birlikte başvurusunu yaptı. Sezgin, “Beni yalnız bırakmayan başta ailem olmak üzere Erzurumlu, Ordulu, Sivaslı, Erzincanlı, komşularımıza, hemşehrilerimize ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda Büyükçekmecemiz için elimden geldiği kadar çalışacağım. İlçemizin sorunlarına çözüm bulmak için elimden geleni yapacağım. Yerel seçimlerde Büyükçekmece’ye AK Parti bayrağını dikeceğiz. Sen, ben olarak değil. Her zaman biz olarak hareket edeceğim” diye konuştu.

    MURATÇEŞME’NİN MECLİS’TEKİ SESİ OLACAK

    Uzun yıllardır Muratçeşme Mahallesi’nde oturan Sezgin, “Muratçeşme’nin sorunlarını, eksiklerini biliyorum. Komşularımızın, esnafımızın, kardeşlerimizin Meclis’teki sesi olacağım. Onların isteklerini, sorunlarını tek tek dile getireceğim. Biz Büyükçekmece’yi hep birlikte yöneteceğiz. Ayrımız, gayrımız yok. Sorun değil, her zaman hizmet veren tarafta olacağız” ifadelerini kullandı.

    RECEP EROL SEÇİMİ KAZANACAK

    AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Sezgin, “Başkanımız Recep Erol’un, Büyükçekmece’nin her mahallesinde hayata geçireceği bir çok proje var. Özellikle Muratçeşme Mahallesi için hazırlanmış modern bir kapalı pazar alını projesi var. Yeri hazır. Projesi hazır. Altı otopark. Üstü sosyal alan ve kır bahçesi. Bugün Muratçeşme mahallemizin böyle bir projeye çok ihtiyacı var. Bunun gibi her mahalleye ihtiyacı olan, yerinde ve modern projeleri Recep Erol başkanımız hayata geçirecek. Yerel seçimleri kazanacağımıza gönülden inanıyorum. İnşallah Büyükçekmece’ye AK Parti belediyeciliğini getireceğiz. Adayımız Büyükçekmece’nin evladı. Böyle olunca tabi sahada gezmemiz, Recep başkana oy istememiz daha kolay oluyor. Biz Büyükçekmece’ye yapılan olanlara teşekkür edeceğiz. Yapılmayan hizmetleride biz yapacağız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir