• BEYLİKDÜZÜ’DEN KASTAMONU ÇIKARMASI

    Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, iki gün boyunca Kastamonu’daydı. Önemli bir kentte belediye başkanlığı yapmanın verdiği sorumluluk ile birçok ili ziyaret ettiklerini ve İstanbul ile Anadolu arasında köprü kurmayı hedeflediklerini ifade eden İmamoğlu, “Kastamonu tarihi ile çok kadim bir şehir. Hatta borçlu olduğumuz bir şehir. Tüm İstanbullular, Kastamonu’ya gelsin ve görsün istiyoruz.” dedi.

  • İstanbul gibi önemli bir kentte belediye başkanlığı yapmanın verdiği sorumluluk ile tüm Türkiye’yi gezen ve ilişkileri geliştirmek amacı ile son olarak Kastamonu’ya giden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, önemli ziyaretler gerçekleştirdi, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan İmamoğlu ilk gün 24’üncü Dönem CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, CHP İl Başkanı Hasan Baltacı, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeleri ve beraberlerindeki heyet ile Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti.

    Tarih ve Kültür Konuştular

    Karşılıklı hediye takdiminin gerçekleştiği ziyarette Vali Karadeniz ile Başkan İmamoğlu Kastamonu’nun tarihi ve kültürel değerleri hakkında sohbet etti. İmamoğlu Beylikdüzü tarihi hakkında da kısa bir bilgi vererek, Kastamonu’nun kültürel değerlerine hayran kaldığını ifade etti. İmamoğlu, daha sonra Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Babaş, ilin kültürünü ve tarihini ayağa kaldırmak için yaptığı çalışmalar ile şehircilik alanında gerçekleştirdiği projeler hakkında kısa bir sunum yaptı.

    “İstanbul ve Anadolu Arasında Köprü Kurmak Hedefimiz”

    İkinci gün ise Cide İlçesi’ni gezen Başkan İmamoğlu Salı Pazarı’nda vatandaşla ve pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Cide İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden İmamoğlu, “İstanbul gibi önemli bir kentte belediye başkanlığı yapmanın verdiği sorumluluk ile tüm Türkiye’yi geziyoruz. Kastamonu’da bu kentlerden bir tanesidir. Burada yapmak istediğimiz temel unsurlardan birincisi İstanbul ile Anadolu arasında sağlıklı köprü kurmaktır. Anadolu’da yaşayanların da İstanbul’u tanımasını sağlamaktır. Tüm İstanbullular, Kastamonu’ya gelsin ve görsün istiyoruz.” diye ifade etti.

    “İşbirlikleri Kuracağız”

    İmamoğlu ayrıca milli değerlere de vurgu yaparak, Mustafa Kemal Atatürk’ün çok önem verdiği bir şehir. Osmanlı döneminden olsun, yakın tarihimiz ve Cumhuriyet tarihinden olsun Kastamonu’nun hissedilmesi gerekiyor.” dedi. Kastamonu’nun ekonomik gelişiminin daha üst noktalara taşınması gerektiğini dile getiren İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımız Hasan Baltacı’nın daveti üzerine böyle güzel bir mevsimde Kastamonu’da güzel dakikalar geçiriyoruz. Daday Belediyemizi ziyaret ettik. İnşallah Beylikdüzü Belediyesi olarak kendisi ile daha sağlıklı iş birlikleri yapacağız.” şeklinde konuştu 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir