• İGD’DEN ÖNEMLİ KARARLAR

    İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD) Yürütme Kurulu 2018 yılı Nisan ayı olağan toplantısını gerçekleştirerek önemli kararlar aldı.

  • İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD) Yürütme Kurulu 2018 yılı Nisan ayı olağan toplantısını gerçekleştirerek önemli kararlar aldı.

    İGD dernek merkezinde İGD Başkanı Mehmet Mert başkanlığında gerçekleşen toplantıda şu kararlar alındı:

    1- Mardin Dernekler Federasyonu’nun davetlisi olarak 11 – 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek geziye katılacaklar ve programla ilgili İGD Başkan Yardımcısı Remzi Tanış görevlendirildi.

    2- Yeni İstanbul Havaalanı yakınlarında yapımına başlanacak olan Havakent Kooperatifi’nden daire almak isteyenler İGD Genel Sekreteri Selçuk Onur ile görüşebilip bilgi alışverişinde bulunabilecekler.

    3- CHP Genel Sekreteri Akif Hamza Çebi 20 Mayıs 2018 Cuma günü saat 15.00’da İGD Genel Merkezini ziyaret edererek meslektaşlarımızın sorularını cevaplayacaktır. Bu ziyaretin üyelerimize duyurusu sms ile bildirilecektir.

    4- İGD’ye üye yayınların güncel bilgilerinin belirlenmesi üzerine Başkan Yardımcılarımız Leyla Peker ve Hüseyin Çetiner görev üstlenmişlerdir. Bu güncelleme sonrası kurumsal ziyaretlerimiz olacaktır.

    5- İGD’ye üye olmayı düşünen yeni üye başvurularında yıllık üye aidatını ödemeyenlerin üyelik başvuruları reddedilecektir.

    6- Dernek üyelerinin aylık aidatlarının tahsilatı konusunda SMS firması ile anlaşılacak ve derneye ait resmi banka hesabı üzerinden tahsil edilecektir.

    Tüm üyelerimize saygılarımız ile duyurulur…

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir