• BEYLİKDÜZÜ’NDE İLK İŞ BABALIK

    Beylikdüzü Belediyesi, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliğiyle Baba Destek Programı eğitimlerine başladı.

  • “İlk İş Babalık” başlığıyla  gerçekleştirilen tanıtım toplantısında eğitimin içeriği anlatıldı. 3-6, 7-11 yaş aralığında çocuk sahibi olan babalara AÇEV gönüllülerinin vereceği eğitimlere ilk olarak belediye personeliyle başlanacak.

    Babaların çocuklarıyla kurması gereken sağlıklı iletişim için AÇEV işbirliğiyle eğitimlere başlayan Beylikdüzü Belediyesi Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Baba Destek Programı’nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Yaklaşık 12 yıldır babalara bu eğitimleri veren AÇEV Gönüllüleri, Şehit Bilal Özcan İlkokulu öğretmenleri Ferit Mirkan ve Ceyhan Ocak, bilgilendirmeler yaptı. İlk olarak belediye personelinin katılımıyla başlayacak eğitime, taleplere göre vatandaşlar da dahil edilecek.

    3-6 ve 7-11 yaş aralığında çocuk sahibi olan babalar için düzenlenen programda, babanın en önemli rolünün sorumlu, ulaşılabilir ve etkileşimli olması gerektiği üzerinde duruldu. 10 hafta boyunca haftada 1 gün ve 2 saat yapılacak eğitimlerle ilgili detaylı bilgi talep eden vatandaşlar, 444-09-39 numaralı çağrı merkezini arayabilir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir