• Bir Hayat da Sen Ver!

  • Serginin önemli bir sosyal sorumluluk projesi olduğuna dikkat çeken Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Böyle anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapmaktan mutluyuz. Bu zor yaşamların mücadelesinde çorbada bir tuzumuz olmasına vesile olan sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Tüm sanatçılarımızı anlamlı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

    Ahmedi Shoeib: Alınan her eser SMA’lı çocuklarımıza şifa olacak

    SMA hastalığına dikkat çekmek için hazırlanan serginin açılışında konuşan İranlı Sanatçı Ahmedi Shoeib, “Bu sergimizle SMA’lı çocuklarımıza destek olmayı hedefliyoruz.  SMA ilaçlarına ulaşmak oldukça zor maddi ve manevi anlamda aileleri zorlamaktadır. Bu nedenle sanatçılarımız onların yarasına bir nebzede olsa merhem olmak için burdalar. Alınan her eser SMA hastası çocuklarımıza şifa olacaktır ” dedi.

    Annelerin çığlıklarına kayıtsız kalmadık

    Sergide eserleri bulunan proje sahiplerinden Yurdanur Gözcü ise “SMA genetik bir kas hastalığı ve bu hastalığın büyük maliyetleri var. Çocuklar dünyanın en masum, saf ve temiz varlıkları. Metrobüs duraklarında, meydanlarda her gün duyduğumuz annelerin çığlıklarına kayıtsız kalamayız. Bu sergiye şaheserleri ile katkı sağlayan tüm sanatçı dostlarımıza teşekkür ediyorum.  Sergimizin gelirinin yüzde 30’unu SMA hastası çocuklar için bağışlayacağız. Tüm sanatseverleri sergimize davet ediyorum. Desteklerinden dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

    Sergi, 15 Mayıs’a dek Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyaret edilebilir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir