• BİSİKLETİNİ AL SENDE GEL!

    Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi hanımlara özel bisiklet turları düzenlemeye başladı.

  • Tüm kadınları spora davet eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Spor hem ruh hem de beden sağlığımız için son derece önemli. Sağlıklı bir yaşam için spor yapalım” dedi.

    Kadınlar yeniden bisikletle buluşuyor

    Birçok kadın küçük yaşlarda bisiklet kullanmasına rağmen yaş aldıkça bu spordan uzaklaşıyor. Yıllar sonra yeniden bisiklet kullanmak isteyen kadınlar ise çekiniyor, korkuyor hatta utanıyor. İki tekerlek üzerinde denge kuramayacağını düşünen ve bisiklet üzerindeki çocukluk fotoğraflarına özlemle bakan hanımlar için Büyükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından önemli bir proje geliştirildi.

    Akgün: Her türlü imkanı sağlıyoruz

    Proje kapsamında, Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi bünyesinde her yaştan kadınlara yönelik “Bisikletli Kadınlar Tur Programı” hazırlandı. 14 Eylül Perşembe günü saat 10.00’da Zeki Pekcan parkından hareketle başlayan etkinlikte hafif tempolu, başlangıç seviyesinde yapılacak turlar şimdilik haftada bir gün olarak planlandı. Talepler doğrultusunda haftalık tur sayıları arttırılacak. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, tüm Büyükçekmeceli kadınlara çağrıda bulunarak, “Spor hem ruh hem de beden sağlığımız için son derece önemli. Sağlıklı bir yaşam için spor yapalım. Büyükçekmece Belediyesi olarak sporu yaşam biçimine dönüştürmek için her türlü imkanı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir