• BÜYÜKÇEKMECE 7/24 ALARMDA

    Büyükçekmece Belediyesi, yaklaşan Kurban bayramında oluşabilecek tüm olumsuzluklar için bütün önlemleri aldı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Halkımızın mutluluğu için başta ben olmak üzere bütün belediye ekipleri 7/24 alarm halindeyiz" dedi. 

  • Büyükçekmece Belediyesi, Çakmaklı Mahallesi’nde kurduğu dev kurban satış ve kesim alanı vatandaşlara kaliteli hizmet verebilmek adına gerekli tüm tedbirleri aldı. Vatandaşa en iyi hizmeti verebilmek için kurban kesim ve satış alanında veteriner ve zabıta ekiplerinin 7/24 nöbet tutuyor.

     Kaçaklara göz açtırılmayacak 

    Büyükçekmece Belediyesi Zabıta ekipleri 24 saat esasına göre görev yapmak için yaklaşan Kurban Bayramına tüm tedbirleri aldı.

    Başta Kurban satış ve kesim yerlerinin dışında sokak ve parklarda kurban kesmek isteyen vatandaşları önlemek için gerekli tedbirleri alan Zabıta ekipleri oluşturmuş oldukları özel ekipler ile kaçak hayvancılık yapmak isteyen vatandaşların korkulu rüyası oldu.

    Halk pazarları denetimden geçti

    Rutin olarak halkın yoğun alış veriş yaptığı halk pazarlarını ve marketleri de denetleyen  Zabıta ekipleri, yaklaşan Kurban bayramı için denetimlerini sıklaştırdı.

    Camiler temizlendi

    Büyükçekmece halkının daha temiz ve huzurlu ortamda ibadet yapmaları için cemi temizliğini sıklaştıran belediye ekipleri, cami içi ve avlusu olmak üzere geniş çaplı temizlik gerçekleştirdi.

    İzinli yerlere dikkat etmeliyiz!

    Kurban alacak vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyaran Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Kurban bayramına sayılı günler kaldı. Satışa sunulan hayvanlar uzman hekimlerimiz tarafından titizlikle muayene edilmektedir. Hastalık veya gebelik şüphesi duyduğumuz hayvanları mutlaka veterinerlerimize gösterin” dedi. Vatandaşları belirlenen yer dışında kurban kesimi yapmamaları konusunda uyaran Başkan Akgün, bu konuda asla taviz verilmeyeceğini sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir