• Büyükçekmece Belediyesi’nin 2017 Faaliyet Raporu kabul edildi

    Nisan ayı ikinci oturumunu gerçekleştiren Büyükçekmece Belediyesi, yaklaşık 7 saat süren iki oturumla 2017 yılı Faaliyet Raporu’nu görüştü.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün belediyenin 2017 yılı faaliyet ve yatırımları hakkında gerçekleştirdiği sunum ve detaylı anlatımın ardından oylanan 2017 Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

    Başkan Akgün, 2017 yılı faaliyet ve yatırımlarını anlattı

    Nisan ayı ikinci oturumunu gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Meclisi, Meclis Başkanvekili Hayrettin Altunok başkanlığında, 2017 yılı Faaliyet Raporu’nu görüştü. Faaliyet Raporu hakkında belediye meclisi ve kamuoyunu bilgilendiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2017 yılı faaliyet ve yatırımlarını müdürlükler bazında bir sunum eşliğinde anlattı.

    Faaliyet Raporu üzerine CHP Grup Başkanvekili Coşkun Tanış ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Recep Erol da söz alarak görüşlerini dile getirdiler. Yapılan oylamanın ardından Büyükçekmece Belediyesi’nin 2017 yılı Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

    Emeği geçenlere teşekkür etti

    Faaliyet raporunun onaylanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Başkan Akgün, kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına 7 saat süren çok şeffaf bir meclis toplantısı gerçekleştirdiklerini ifade ederek şöyle konuştu: “2017 yılı faaliyetlerimizin yerine getirilmesinde bize destek veren Büyükçekmece Belediyemizin her iki meclis grubuna, Büyükşehir Meclisimize, önceki Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Kadir Topbaş’a yeni belediye başkanımız sayın Mevlüt Uysal’a, gece gündüz demeden Büyükçekmece halkına hizmet etmek için benimle birlikte çalışan arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese şahsım adına, belediye meclisimiz adına ve Büyükçekmece ailemiz adına teşekkürlerimiz sunuyorum. Yeni faaliyet dönemimizde de Allah inşallah daha iyi şeyler yapmayı da bizlere nasip eder.”

    Yeni dönem komisyon üyeleri belirlendi

    Mecliste ayrıca yeni dönemde görev yapacak komisyon üyeleri de seçildi. Yapılan seçimde Önder Yüksel Eryiğit, Fahrettin Altıntaş, Mustafa Aydın encümen üyeliğine seçildi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir