• Büyükçekmece Kaymakamı Tuna’ya hayırlı olsun ziyareti

  • Kaymakam Tuna ‘ya yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini ileten Emanet ve ekibi ; bu güne kadar yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Emanet; derneğin kamu yararına bir dernek olduğunu,tüketicilerin karşılaştıkları her sorunu ele alıp,çözüm yollarının irdelendiği, Tüketici hak ve menfaatlerinin korunması , geliştirilmesi ve tüketicilerin kendilerini koruyabilmeleri için gerekli bilinç ve örgütlülük düzeyine ulaşabilmeleri yönünde çalışmaları gönüllü olarak yaptıklarının altını çizerek , ilçe Kaymakamlıkları bünyesinde kurulan tüketici hakem heyetlerinin de tüketiciye önemli hizmetler sunduğunu ifade etti.

    Kaymakam Ali İkram Tuna ‘da tüketici haklarının önemine değinerek, Kamu ve toplum yararına çalışan dernekleri de önemsediğinin altını çizdi. Tüketicinin sağlık ve güvenliğinin korunması, ekonomik çıkarlarının korunması hakkında yapılacak tüm çalışma ve etkinlikler çok önemlidir. Ayrıca tüketici bilincinin oluşumun da ilk tohumların çocuk yaşlarda  atılması ve tüketim alışkanlığı konusunda da ailelerin olumlu model olması,tüketici hakları ve korunması başlıklı konular görüşüldü.

    Kaymakam Ali İkram Tuna ; “ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek ziyaretleri nedeniyle dernek yöneticilerine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılarının devamını diledi.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir