• Büyükçekmece Kurban Bayramı’na hazır

    Büyükçekmece Belediyesi, vatandaşların sağlık ve huzur içerisinde Kurban Bayramı geçirebilmeleri için çalışmalarını tamamladı. Büyükçekmece Belediyesi tarafından ilçedeki kurban satış ve kesim yerleri belirlenerek Kurban Bayramı’na hazır hale getirildi. 

  • Çakmaklı bölgesinde bulunan 60 adet kurban satış alanının yanı sıra aynı alan içerisinde yer alan büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesim üniteleri Kurban Bayramı süresi boyunca vatandaşların hizmetine sunulacak. Vatandaşlar kendilerine verilecek sıra fişi ile tesislerde sağlıklı ve dini kurallara uygun olarak kurbanlıklarını kestirebilecekler.

    Ayrıca Kapalı Salı Pazarı alanı da Kurban Bayramı’nın ilk iki günü kurbanlıklarını kestirmek isteyen vatandaşlar için tahsis edildi.

    “Tüm önlemler alındı”

    Kurban kesiminin mahalle aralarında kesinlikle yasaklandığını söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Vatandaşlarımız dini kurallara uygun bir şekilde gönül rahatlığıyla kurbanlıklarını kestirebilir. Belediye ekiplerimiz Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımız için çalışacak. Olası kazalara karşı tedbirliyiz. Tüm önlemlerimizi aldık. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

    Belediye ekipleri, Büyükçekmece Belediyesi tarafından belirlenen kurban kesim yerlerinde bayram süresi boyunca görev yapacak.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir