• Büyükçekmece modern kapalı pazarın temeli atıldı

  • Türkiye’nin en modern Kapalı Pazar alanının temel atma töreni yapıldı. Tören, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Civen, Emlak İstimlak Müdürü Halil İbrahim Bulut, Zabıta Müdürü İbrahim Kaya ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

    Büyükçekmece Fatih Mahallesi, Kemerdere Caddesi adresinde yapımı devam etmekte olan Büyükçekmece Belediyesi Modern Kapalı Pazar alanı ağustos ayında Büyükçekmece halkıyla buluşuyor. Tamamlandıktan sonra modern kapalı pazar alanımızda çarşamba ve cumartesi günleri kurulacak kapalı pazar için Büyükçekmece’nin tüm mahallelerinden ücretsiz servis kalkacak ve çok sayıda ziyaretçi giriş çıkışı olacaktır.

    Pazar alanı 3 katlı olup, -1. katta kapalı otopark, oto yıkama, mescit, sağlık odası, emzirme odası, Kadın/Erkek WC gibi AVM formatında yapılacak. Meyve, sebze, şarküteri ve balık butikleri (şarküteri butikleri bir yerde, balık butikleri ayrı bir yerde), bankamatikler ve haftanın 7 günü hizmet verecek fırın olmak üzere sadece gıda sektörü yer alacak. Üst katta ise tamamen outlet mantığında olup kıyafet, aksesuar, züccaciye vb gibi tekstil ürünleri satışa sunulacaktır. Bu katta sadece 3 adet yiyecek – içecek butiği ve teraslı kafeterya yer alacak.

     

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir