• Büyükçekmece’de apartman sakinleri sorunları çözmek için buluştu

    Türkiye Barolar Birliği ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen panelde site ve apartmanlarda yaşanan sorunlar ve çözüm yolları anlatıldı.

  • Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen panelin Avukat Ferda Kocukoğlu, apartman ve sitelerde yaşanan sorunlar, çözüm yolları ve komşuların uyması gereken kuralları anlattı.

    Gayrimenkul, bina, site ve toplu yapı yöneticiliği

    Türkiye Barolar Birliği’nin eğitim projesi kapsamında gerçekleştirilen “Site ve Apartmanlarda Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Yolları” konulu panel, Büyükçekmece Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Panelin konuşmacısı Türkiye Barolar Birliği üyesi Avukat Ferda Kocukoğlu, gayrimenkul, bina, site ve toplu yapı yöneticiliği, gayrimenkul yönetimi ve yönetici kavramları, apartman, bina, site ve toplu yapı yöneticiliği, ana gayrimenkulün yönetimi, yönetim planı, işletme projesi, ortak yerler, kat maliklerinin borçları ve ana gayrimenkulün bakımı gibi konularda bilgiler verdi.

    Sancar teşekkür etti

    Avukat Kocukoğlu, komşuluk hakları, komşuların uyması gereken konular, apartman ve site görevlisi hizmetleri, hukuksal gereklilikler ve mevzuat hakkında da katılımcıları bilgilendirdi. Panelin son bölümünde ise Kocukoğlu, katılımcıların sorularını yanıtladı. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Avukat Ferda Kocukoğlu’na verdiği bilgiler için teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir