• BÜYÜKÇEKMECE’DE RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL

    Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayının tüm güzelliklerinin yaşatıldığı Büyükçekmece’de, binlerce Büyükçekmeceli Coşkun Sabah konseriyle unutulmaz bir Ramazan akşamı daha yaşadı.

  • Büyükçekmece Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarlarına Büyük Atatürk Parkı’nda Mimaroba, Ekinoba ve Sinanoba mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı iftar programında sahne alan sevilen sanatçı Coşkun Sabah, yüreklerde yer eden şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

    “Yapmadığın şeyi biz yaptık dersen ayıp olur”

    İftar öncesinde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sağlık ve huzur içinde bir Ramazan Bayramı temennisinde bulunarak; “İftar sofralarında bugüne kadar şunu yaptık, bunu yaptık demediğimi bilirsiniz. Ama bu akşam burada bir tek şey söyleyeceğim. Büyükçekmece Merkez Camii önünde iftar veren bir siyasi parti diyor ki; biz Büyükçekmece’de şunları yaptık, bunları yaptık. Meclis üyesi arkadaşlarımızda gelip bana soruyor, başkanım nerede bu yapılanlar? Bizim bu yapılanlardan haberimiz yok. Ama beni ilgilendiren konu bu halkın öz parasıyla, çevremizdeki sanayici ve iş adamlarının katkısıyla yapılan ve herkesin de çok beğendiği Büyükçekmece Belediye binasını biz yaptık derlerse o zaman cevabım şu olur; iyi malı herkes beğenir. Siz de yapın sizin de olsun. Ama yapmadığın bir şeyi, tek bir çivin olmayan Büyükçekmece Belediye binasını, iftar sofrasına gelen kişilere biz yaptık diyorsanız bu ayıptır. Bunu özellikle burada vurgulamak istedim.”

    Unutulmaz bir gece yaşandı

    Başkan Akgün’ün konuşmasının ardından edilen dualarla oruçlar açıldı. İftar programında sahne alan Coşkun Sabah, verdiği muhteşem konserle binlerce Büyükçekmeceliye unutulmaz bir gece yaşattı. CHP 3. Bölge Milletvekili adayı Ali Ulvi Gökbulak’ta iftar programına katılarak Büyükçekmecelileri selamladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir