• BÜYÜKÇEKMECE’DE ÜCRETSİZ TEOG SINAVI

    Öğrencilere daha iyi bir gelecek sunmayı hedefleyen Büyükçekmece Belediyesi, 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği ücretsiz TEOG sınavı hazırlık kurslarına bu yıl 5 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

  • Geçtiğimiz yıllarda TEOG sınavı hazırlık kurslarıyla büyük başarılara imza atan Büyükçekmece Belediyesi, bu sene de aynı performansı göstermeye kararlı.

    “Öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği başarıya götürüyor”

    Eğitim ve öğretime verdiği desteklerle bilinen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, şunları söyledi: “Geçen senelerde olduğu gibi bu sene de düzenlediğimiz kurslar sayesinde Büyükçekmeceli öğrencilerimiz büyük başarıyla adından söz ettirecek. Geçen yıllarda sağ olsunlar, veliler güvenip çocuklarını bize emanet etti. Bizim öğretmenlerimiz de onları en iyi biçimde yetiştirdi. Çocuklarımızın başarılarına katkı sağlamak için tüm gayretimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başarılı öğretmen ve yöneticilerimiz, dersliklerimiz ve kurumsal yapımız ile biz 2016-2017 eğitim ve öğretim yılına hazırız. Öğrenci, öğretmen ve velilerimize şimdiden başarılar diliyorum.”

    Kurslara katılacak olan öğrenciler haftanın 6 günü boyunca Büyükçekmece, Tepecik, Celaliye, Sinanoba, Kumburgaz ve Çakmaklı bölgelerinde bulunan sanat merkezlerinde açılan sınıflarda eğitim görecek. Tüm eğitim ücretsiz olarak sağlanıyor. Taleplerin hepsinin karşılanabilmesi için velilerin daha önce belediyede ilgili birimlere müracaat ederek kayıt yaptırmaları gerekiyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir