• BÜYÜKÇEKMECE’YE BULGAR RAKİP

    FIBA Avrupa Kupası H Grubu'nda üçüncü maçına çıkacak olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, Bulgaristan'ın Rilski Sportist'i takımı ile karşılaşacak.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çarşamba günü oynanacak maç için Büyükçekmecelilere çağrı yaparak; “Avrupa’da ülkemizi temsil eden takımıza destek olmak için Gazanfer Bilge Kapalı Spor Salonu’nda buluşalım” dedi.

    Türkiye’nin ve Büyükçekmece’nin gururu Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı EURO CUP’taki üçüncü maçını evinde oynayacak. 2 Kasım Çarşamba günü Büyükçekmece Gazanfer Bilge Kapalı Spor Salonu’nda saat 19:00’da Bulgar ekibi  Rilski Sportsit ile karşılaşacak Büyükçekmece Demir İnşaat maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

    İnşaat H Grubu’nda oynadığı ilk maçında Kosova’nın Sigal Prishtina takımını 100 – 58 mağlup etmiş deplasmanda Rusya’nın BC Enisey takımına ise 90-81 yenilmişti.

    Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmecelilere çağrı yaparak; “Avrupa’da ülkemizi temsil eden takımıza destek olmak için Çarşamba akşamı Gazanfer Bilge Kapalı Spor Salonu’nda buluşalım” dedi. 

    Demir İnşaat H Grubu’nda oynadığı ilk maçında Kosova’nın Sigal Prishtina takımını 100 – 58 mağlup etmiş deplasmanda Rusya’nın BC Enisey takımına ise 90-81 yenilmişti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir