• Çalık: Biz birgün değil, her gün hizmetinizdeyiz

    CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Beylikdüzülü kadınlarla buluştu.

  • Kadınların artık cinsiyet eşitsizliğine ve şiddete maruz kalmadan yaşamak istediklerine vurgu yapan Çalık, “Sadece bir gün değil her gün kadınların hizmetindeyiz. Yerel yöneticiler olarak her zaman kadınlarımızın özgürce yaşayacağı ortamlar sunacağız” dedi.

    Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında sabahın ilk ışıklarında Beylikdüzü Metrobüs Meydanı’nda kadınlara karanfil ve hediyeler takdim eden Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Çalık, metrobüse binerek buradaki kadınların da gününü kutladı. Gün boyunca saha çalışmalarında kadınlarla bir araya gelen Çalık her fırsatta kadınların özgür ve mutlu yaşayacağı ortamlar üretmek için çalışacaklarını vurguladı.

    “Kadınların sadece bir gün değil her gün hizmetindeyiz”

    Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Adile Naşit Çocuk Kütüphanesi’nin açılışını gerçekleştiren Çalık, çeşitli STK’ların kadın temsilci ve üyeleriyle de bir araya geldi.  Kütüphane açılışında yaptığı konuşmada tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayan Çalık, “Kendimi burada çok güçlü hissediyorum. Çünkü kadınlar yanımızda. Biz bir gün değil her gün sizin hizmetinizdeyiz. Kadınların gücüne ve emeğine inanan bir kardeşinizim. Kadın giderse o evin neşesi gider. Kadın giderse millet özgürlüğünü kaybeder. Kadınların yaratıcı bir gücü var ve ben bu güce de inanıyorum. Kadınların yaptıklarına ve yapacaklarına inanıyorum. Kadınlarla beraber Beylikdüzü’nü ve İstanbul’u daha iyi bir noktaya taşıyacağız. Kadın mücadelecidir. Kadınlar cinsiyet eşitsizliği olmadan, şiddete maruz kalmadan yaşamak ve özgürce sokaklarda dolaşmak istiyorlar. Yerel yöneticiler olarak bizim görevimiz yaşamı kolaylaştırmak” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir