7 Eylül 2024

Çatalca’da 100. Yıl Cumhuriyet Parkı açıldı

Çatalca’da 100. Yıl Cumhuriyet Parkı açıldı

Çatalca Kaleiçi mahallesi Vezirhane mevkiinde 33 bin metre kare alana inşa edildi 100. Yıl Cumhuriyet Parkı açıldı. Parkın içerisinde 750 metre yürüyüş ve bisiklet parkuru, Erguvan kafe, çim amfi, seyir terası, büfe, çok amaçlı spor sahası, kay kay pisti, saklı bahçe, 200 araçlık otopark, 0 – 6 Yaş arası oyun alanı, 6 – 12 yaş arası oyun ve macera parkuru, fitness alanı, masal ağacı, doğal gölet ve hayal kahramanları sokağı bulunuyor.

Çatalca 100. Yıl Cumhuriyet Parkı açıldı görkemli şekilde açıldı. Parkın açılışında konuşan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Göreve geldiğimizde yatırımlarımızın merkezine yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı konumlandıracağımızı her defasında ifade etmiştim. Bugünde çocuklarımız için devasa parkımızı açılıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

BİZ ESER SİYASETİ YAPIYORUZ

4,5 yıldır hiç durmadan çalıştıklarını belirten Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner: “Biz Çatalca için koşmaya geldik. Göreve geldiğimizden beri hiç durmadık. 4,5 yıldır koşuyoruz. Koşmayada devam edeceğiz. Kafamızın arkasında hiç bir zaman ikinci bir plan olmadı. Mart 2019 öncesi Çatalca’yı herkes gözünün önüne getirsin. Birde 2019 Mart’tan sonra herkes Çatalca’yı gözününe getirsin. Biz bugüne kadar hep hizmet odaklı çalıştık. Çalışınca oluyor. Biz ideoloji siyaseti yapmıyoruz. Eser siyaseti yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

ATATÜRKÇÜLÜĞÜMÜZÜN ZEKATINI VEREMEZSİNİZ

Yapamayacağımız hiç bir sözü vermedik diyen Başkan Üner: “Bizim icraatlerimizin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz. Biz Çatalca’da icraat noktasında hep beraber yol yürüyoruz. Bugün 100 yıla yakışan bir park açıyoruz. 33 bin metre kare alana sahip. 750 metre yürüyüş ve bisiklet parkuru, Erguvan kafe, çim amfi, seyir terası, büfe, çok amaçlı spor sahası, kay kay pisti, saklı bahçe, masal ağacı, doğal gölet ve hayal kahramanları sokağı var. İnşallah 29 Ekim’de de Atatürk Evi’mizi açacağız. Bizim Atatürk sevgimiz ve Cumhuriyet sevgimiz sonsuza kadar yaşayacak. Biz bir yıl önce Atatürk Evi’nin temelini atarken konuştuğumuz zaman bazı arkadaşlar bizi Atatürk düşmanı ilan etti. Siz bizim Atatürkçülüğümüzün zekatını veremezsiniz. 2019 yılından önce hizmet olarak ne yapıldı Çatalca’ya. Atatürk ile ilgili ne yapıldı? Şimdi bizi eleştirenler o yaptığımız eserlere gidiyorlar. Bizim sakın Atatürk ve Cumhuriyet sevdamızı tartışmayın” diye konuştu.

ÇATALCA VEFASINI GÖSTERECEK

Açılışa aynı zamanda İBB AK Parti Grup Başkan Vekili olan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’da katılım sağladı. Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Tevfik Göksu Başkan Mesut Üner’i örnek çalışmalarından dolayı tebrik edip, başarılarının devamını diledi ve Çatalca halkının 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Başkan Mesut Üner’ gereken vefayı göstereceğini ifade etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir