• ÇATALCA’DA BAHAR TEMİZLİĞİ

    Çatalca Belediyesi, bahar ayları ile yeşilin her tonunu içinde barındıran ilçe genelinde bahar temizliğini sürdürüyor. Yürütülen çalışmalarla vatandaşlara daha temiz ve daha hijyen bir ortam sağlanıyor.

  • Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri rutin çöp toplama, cadde, meydan ve yol temizliklerinin yanı sıra zaman zaman yaptığı mıntıka temizliği ile farklı uygulamalara imza atıyor.

    Çatalca’yı, görünümüyle ve havasıyla daha yaşanabilir bir ilçe konumuna getirmek için gayret sarf eden ekipler, temizliğine azami özen göstererek ilçenin dört bir yanında bahar temizliği çalışmalarını sürdürüyor.

    Yürütülen çalışmalarla vatandaşlara daha temiz ve daha hijyen bir ortam sağlayan ekipler çalışmalar kapsamında son olarak, Elbasan ve Nakkaş, Mahallesi’nde ot biçme ve mıntıka temizliği gerçekleştirdi. Kaleiçi Mahallesi’nin muhtelif yerlerinde ve Manisa Bayırı’nda ot biçme ve süpürme çalışmaları yapan ekipler, Dağyenice Mahallesi’nde ve Çatalca merkezde bulunan anıtları yıkadı. Ormanlı sahil yolunda mıntıka temizliği yapılırken Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından temizlik çalışmalarının yoğun bir şekilde yaz aylarında da devam edeceği belirtildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir