• İş hayatı travmalarına dikkat

    Esenyurt Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ‘Travmatik Olaylar Ardından Psikolojik Süreçler ve İş Hayatında Arkadaşlık ilişkileri‘ adlı seminer düzenlendi.

  • Seminerde, iş yerinde oluşan travmatik olayların ardından, çalışanların yaşamış olduğu psikolojik süreçler ve bu durumun iş arkadaşlıklarına etkisi üzerine bilgiler verildi. Ayrıca, iş yerinde oluşabilecek anlaşmazlıklara kişilik özelliklerinin etkisi de konuşuldu. 

    Örma Tekstil’de yoğun katılım ile gerçekleşen seminerde Psikolog Sevgi Terzioğlu, vatandaşlara Travmatik Olay Nedir?  Travmatik Yaşantılar Sonucunda Ortaya Çıkan Belirtiler, Travma Sonrası Büyüme, İş Arkadaşlıklarının Doğası, İş Etiği ve Kişilik Özelliklerinin İş Hayatına Etkisi konuları hakkında bilgi verdi.

    Terzioğlu, iş hayatında geçirilen zamanın yaşamın büyük bir kısmını kapladığına dikkat çekerek, iş arkadaşlıklarının ve yaşanan olayların çalışanlar üzerinde önemli bir etkiye sebep olduğunu belirttiTerzioğlu, çalışan kişilerin iş etiği ve çalışma prensipleri konusunda bilinçlendirilmesinin gerekliliğini vurgulayarak, bilinçlenmenin hem işveren hem de çalışanlar açısından yararlı olacağını belirtti.​

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir