16 Eylül 2024

Çatalca’da İbrahim Tatlıses rüzgarı esti

Çatalca’da İbrahim Tatlıses rüzgarı esti

‘Çatalca’nın En Hızlı Bebeği Benim’ sloganıyla Mehmetçik Meydanı’nda düzenlenen emekleme yarışmasına 39 yarışmacı katıldı. Birbirinden sevimli bebekler parkurda terlerken, aileleri ise bebeklerin dikkatini çekebilmek için kıyasıya yarıştı. Bebek Emekleme Yarışması’nda ilçenin en hızlı bebeği Ömer Yıldırım, ikincisi ise Aysima İzci oldu. Birinci olan bebeğin annesi Ece Kızılırmak Yıldırım müthiş heyecan yaşadıklarını son derece mutlu olduğunu belirtti. Çatalcalı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği yarışmayı Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve Eşi Aydan Üner de takip etti. Yarışmanın birincisine gram altın hediye edildi.

BÖREKLER HEM GÖZE HEM MİDEYE HİTAP ETTİ

Daha sonra kadınlar tepsi tepsi en lezzetli böreği yapmak için yarıştı. Ispanaklı, patatesli, peynirli, havuçlu, patlıcanlı ve kıymalı çeşit çeşit 100 tepsi börek profesyonel jüri tarafından değerlendirildi. Hem göze hem de mideye hitap ederek finale kalan 100 tepsi börek içinden dereceye girenler ödüllendirildi. Börek yarışmasında hazırladığı bir tepsi ıspanaklı börekle birinci olan Safiye Boyraz’a gram altın hediye edilirken tüm katılımcılara da sürpriz hediyeler verildi.

İMPARATOR SAHNE ALDI

Festivalin son günü saat 14.00’da otağ çadırında ‘’Tavla Turnuvası’’ ile başladı. ’Çocuk Animasyonu’’ ve ’Uzay Çadırı’’ saat 16.00’da yine son günde de festival alanındaki yerini aldı. Saat 18.00’da ‘’En Şık Pati Yarışması’’ hayvan severlerle buluştu. 18.30’da ‘’Streetball’’ turnuvasının final maçları oynandı. Final maçını Survivor-2023 yarışmacıları; Asena Demirbağ, Ertuğ Onur Yaşlıoğlu, Yusuf Yıldız, Özgür Tetik, Tunga Sayan ve Osmancan Ural’ın izlemeye gelmesi gençlere büyük bir sürpriz yaşattı. Saat 20.30’da ‘’Dj Performansı’’ sonrası saatler 21.30’u gösterdiğinde İbrahim Tatlıses sevenleriyle buluştu.

ÇATALCA’YA ALTIN ÇAĞINI YAŞATTIK

Festival sonrası festival programlarıyla ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; “Bazen öyle durumlar vardır ki mutluluğun ve huzurun tarifini yapmak oldukça güçtür. Tam dört buçuk yıl boyunca Çatalcamız Cumhuriyet tarihine geçen efsane hizmetlerimizle adeta altın çağını yaşarken, sadece ilçemiz değil tüm bölgemizin çekim merkezi haline gelen kültür-sanat etkinliklerimizi de gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadık. Efsane hizmetlerimizi ilçemize kazandırma yolunda halkımızın huzuru ve mutluluğundan güç aldık. Öncelikle festivale katılımlarından dolayı ilçe halkımıza çok teşekkür ederim. Sonrasında ise bu unutulmaz organizasyonu kusursuz tamamlamak için gece-gündüz demeden çalışan ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Daha nice organizasyonlarda sizlerle birlikte olmak umudu ve dileğiyle teşekkürler Çatalca’’ dedi.          

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir