• CAZİBE MERKEZİ BÜYÜKÇEKMECE

    Büyükçekmece Belediyesi’nin Beykent, Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Vista Blokları çevresinde başlattığı Kentsel Tasarım Uygulama Projesi tüm hızıyla sürüyor.

  • Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin en işlek bölgelerinden biri olan Beykent merkezindeki Vista Blokları çevresinde başlatılan çalışmaların sona ermesinin ardından bölgenin çok daha modern bir çehreye kavuşacağını belirtti.

    Bisiklet yolu da yapılıyor

    Büyükçekmece Belediyesi, daha modern ve daha çağdaş bir kent için başlattığı Kentsel Tasarım Uygulama Projesi’ni farklı bölgelerde sürdürüyor. Proje kapsamında Pınartepe Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı Vista Blokları bölgesinde başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bölgede yaya yolları, bisiklet yolu, otoparklar yeniden düzenlenirken peyzaj çalışması da yapılıyor. Kısa sürede bitirilmesi planlanan çalışmaların ardından Vista Blokları bölgesi daha estetik bir görünüme kavuşacak.

    Daha cazip, daha çağdaş kent

    Yapılan çalışmaları sık sık yerinde denetleyen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kentsel Tasarım Uygulama Projesi’ne pilot bölgelerde başlandığını ifade ederek; “Kentsel Tasarım Uygulama Projesi kapsamında sürdürülen çalışmalarımız Büyükçekmecemizi çok daha cazip ve estetik bir yapıya büründürecek. Proje kapsamında Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerinde yer alan Vista Blokları bölgesinde çalışmamız kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine girecektir” dedi.

    04

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir