• CAZİBE MERKEZİ BÜYÜKÇEKMECE

    Büyükçekmece Belediyesi'nin Beykent Kavşakta yapmış olduğu peyzaj düzenlemesi, ilçenin güzelliğine güzellik katarken yapılan çalışmalar Büyükçekmece halkından da tam not alıyor.

  • Beykent Kavşağı’nda peyzaj çalışması 

    Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Gürpınar Yolu Caddesi, Beyzade Caddesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı ve Turgut Özal Bulvarı kesişimin de bulunan, 740 metrekarelik bir alana sahip olan Beykent Kavşağı’nda peyzaj düzenlemesi yaptı. Bölgeye mevsimlik çiçekler, çok yıllık çalılar ve dekoratif taşlarla düzenlemesi yapan ekipler ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürüyor.

    “Her şey Büyükçekmecemiz için”

    İlçe genelindeki her alanda sürdürülen çalışmaların devam edeceğini aktaran Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şunları söyledi:

    “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından bölgemizde bulunan bulvarlar, kavşaklar mevsim şartlarına uygun olarak yeniden düzenleniyor. Büyükçekmecemizin daha güzel, daha renkli ve daha canlı bir görünüme kavuşması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarla, Büyükçekmece’nin cazibesini daha da arttırmayı hedefliyoruz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir