• CHP’li Koçak Esenyurt için iddialı

    CHP Esenyurt Belediye Başkan Aday Adayı, Esenyurtluların 'Eczacı Abla'sı Dilek Koçak, Esenyurt için iktidar formülünü yazdığını söylüyor.

  • 1999’dan beri Esenyurt’ta eczacılık yapan Dilek Koçak, İstanbul 3. bölgedeki az sayıda kadın belediye başkan aday adaylarından biri olarak dikkat çekiyor.

    ÇÖZÜM ÖNERİLERİ HAZIR…

    Esenyurt’un sorunlarını ve çözüm önerilerini sıralayan Dilek Koçak’ın listesinde Esenyurt’un imar sorunundan, kadınların çalışma hayatına katılmasına, gençlerin uyuşturucu sorunundan, Esenyurt’un imaj problemine kadar önemli çözüm önerileri var.

    KONUT MAĞDURLARINA ‘DİLEK ABLA’ ÇÖZÜMÜ…

    Esenyurt’ta 30 bin konut mağduru olduğunu söyleyen Dilek Koçak, sorunla ilgili mağdurların ve inşaat şirketi yetkililerinin dahil olduğu, üniversiteden ve meslek odalarından uzmanların da desteklediği bir komisyon ile karar alınabileceğini, belediyenin de bu kararın uygulanmasında kolaylaştırıcı olabileceğini belirtti.

    TRAFİK SORUNUNU DA ÇÖZECEK…

    Ulaşım ve trafik sorunuyla ilgili otobüs hatlarının artırılması, işçi ve okul servislerinin denetlenerek güzergahlarının planlanması, yeraltı otoparklarına ve çok katlı otoparklara yoğunlaşılması gerektiğini söyledi.

    HERKESE HİZMET EDECEK…

    Esenyurt’ta uzlaşmacı kişiliği ile bilinen Dilek Koçak, Cumhuriyet Halk Partisi seçmeni dışındaki insanları da hayatı kolaylaştırıcı önerileriyle ve çözüm odaklı siyasetiyle kapsayabileceğini belirtti.

    RANTTAN DEĞİL, HALKTAN BESLENECEK…

    Esenyurt’un bütün geri kalmışlık sorunları ile en çok kadınların yüzyüze kaldığını söyleyen Dilek Koçak, Esenyurt’ta rantsal belediyecilikten sosyal belediyeciliğe keskin bir geçiş ve medeniyet için kadın yönetici gerekliliğini vurguladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir