• ÇOCUKLAR ATATÜRK’ÜN İMZASINI ATTI

    Küçükçekmece Belediyesi Cumhuriyet’in ilanının 94. yılı kutlamaları çerçevesinde bir AVM’de  özel bir etkinlik düzenledi. 

  • Yüzlerce çocuğun dans gösterileriyle başlayan etkinlikte, çocuklar Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasını, minik bedenleriyle yaptıkları kareografiyle alana taşıdı. Hababam Sınıfı film müziği eşliğinde aniden ortaya çıkarak bir araya gelen ve çeşitli figürler sergileyen çocukları şaşkınlık içerisinde ilgiyle izleyen vatandaşlar, Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasının koreografisini gerçekleştiren çocukları uzun süre alkışladı.

    DEV PUZZLE’DA TÜRKİYE HARİTASI

    Arkalarında “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” yazılı tişörtlü çocuklar, İstiklal Marşı ve Cumhuriyet Marşı’nı seslendirdi.Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri korosunun seslendirdiği şarkılarla renklenen etkinlikte, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan da çocuklarla birlikte “ Memleketim” şarkısını seslendirdi. Ardından alandaki dev puzzle’da çocuklar Türkiye haritasını bir araya getirdi.

    “ÜLKEMİZİN DEĞERİNİ BİLELİM”

    Başkan Yardımcısı Recep Şencan tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, “Bizim memleketimiz bir başkadır. Ülkemizin kuruluşunda can vermiş tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Ülkemiz çok güzel bir ülke. Ülkemizin kıymetini bilmeliyiz. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Nice bayramlarımız olsun” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir