ALTIN 2.246,640,16%
BITCOIN 2181720-1,25%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Demir bilekler kozlarını paylaştı

Demir bilekler kozlarını paylaştı

Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda düzenlenen bilek güreşi gösteri maçında Türkiye şampiyonu Akın Demir ile kursiyer Atilla Emre Damar karşı karşıya geldi. Renkli görüntülerin yaşandığı müsabakada milli sporcu Demir, 5 aylık sporcu Atilla karşısında zor anlar yaşadı.

ABONE OL
27 Mayıs 2022 20:17
Demir bilekler kozlarını paylaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı, önemli bir bilek güreşi organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen 2021 Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda 65 kilogramda birinci olan Akın Demir, sosyal medyadan videolarını izlediği Atilla Emre Damar’la iletişime geçti. İkili arasında yaşanan sohbette Demir, performansını beğendiği Atilla’ya meydan okudu.

Sağ ve sol kolda 5’er maç yaptılar

5 aylık sporcu olmasına rağmen kendine güvenen Damar, maç teklifini kabul etti. İkili Engelliler Sarayı Spor Salonu’nda bir araya geldi. Büyük bir heyecanın yaşandığı etkinlikte sporcular, sağ ve sol kolda yaptıkları 5 maçın sonunda dostluk kazandı. Milli sporcu Akın, Damar’ın yeni spora başlamasına rağmen çok sağlam olduğunu ve ileride büyük başarılara imza atacağını söyledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: