• DEVA Partisi teşkilatlanmaya gönüllüler ile başlıyor… 50 bin gönüllü başvurdu

    Kuruluşu, koronavirüs salgını dönemine denk gelen Ali Babacan'ın liderliğindeki Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) il ve ilçe teşkilatlanması için harekete geçti.

  • Teşkilatlarda görev alacak isimleri belirlemek için parti içinde 18 bölge komisyonu oluşturuldu. Komisyonlar, teşkilatlanma çalışmalarına, il ve ilçe örgütlerinde görev almak isteyen ve başvuruları internet üzerinden alınan gönüllülerle başlayacak. Pandemi nedeniyle gönüllülerle görüşmeler “video konferans” gibi uzaktan iletişim yöntemi ile yapılacak.

    Koronavirüs salgını nedeniyle, siyasi partiler toplu etkinliklerini ve kongrelerini iptal etmek veya ertelemek zorunda kaldı. Ancak siyasi partiler video konferans sistemi aracılığıyla mümkün olabilen siyasi faaliyetlerini sürdürüyor.

    50 bin gönüllü başvurdu

    Parti kaynaklarının verdiği bilgiye göre salgın nedeniyle teşkilatlanma çalışmalarının sekteye uğramaması için öncelikle, video konferans üzerinden görüşme yöntemiyle çalışmaların başlatılması kararlaştırıldı.
    Partide görev almak için 50 binin üzerinde “gönüllü” başvurusu olduğunu belirten parti kaynakları, bu isimlerle ilgili ilk temasların video konferans yöntemiyle sağlanacağını belirtiyor.

    Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında ilk aşamada partide görev almak isteyen yaklaşık 50 bin dolayındaki gönüll” taramasının Ramazan ayı sonuna kadar tamamlanması planlandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir