Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeder Avcılar’ın tanınmış siyasetçisi Selçuk Hazinedar memleketi Ordu Aybastı’da toprağa verildi. Cenaze törenine Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ve Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Zeren’de katıldı.
Selçuk Hazinedar Karadeniz, Ordu ve Aybastı’da bir dönemin önemli siyasi aktörlerindendi. Yazıları ve şiirleri ile bir dönem politik sol gençliğinin önemli figürlerindendi. Selçuk Hazinedar yakalandığı Covit-19 nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğü Ankara’da hayatını kaybetti.
Selçuk Hazinedar’ın cenazesi Ordu Aybastı İlçesi Sefalık Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile kabristanında toprağa verildi.
GÜNDEM
8 saat önceGÜNDEM
8 saat önceGÜNDEM
8 saat önceGÜNDEM
1 gün önceGÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.