ALTIN 2.243,580,01%
BITCOIN 2097294-5,47%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Dünya sinemalarına adımını sağlam adımlarla atmaya devam ediyor!

Dünya sinemalarına adımını sağlam adımlarla atmaya devam ediyor!

ABONE OL
6 Mayıs 2021 08:23
Dünya sinemalarına adımını sağlam adımlarla atmaya devam ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğan Barış Yaşar, dünyaca ünlü oyuncular Jason Statham, Hugh Grant ve Aubrey Plaza ile birlikte “Five Eyes” filminde birlikte rol aldı…

Oyunculuk kariyerinde ekranların fenomen dizisi Çukur’da canlandırdığı “Victor” karakteri ile iddialı bir giriş yapan Doğan Barış Yaşar başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Başarılı oyuncu Doğan Barış Yaşar, Çukur dizisindeki “Victor” rolünden sonra TRT Belgesel tarafından çekilen ve 18 ülkede gösterime giren “Savaşın Efsaneleri” projesinde yer aldı. Başarılı oyuncu Vikinglerin unutulmaz savaşçı krallarından biri olan “Kral Guthrum” rolüyle dünya sinemalarına göz kırpmıştı.

TRT Belgesel ekranlarında yayınlanan ve başrolünü oynadığı rolle birçok yapımcı ve yönetmenin ilgisini çeken Doğan Barış Yaşar çekimleri Antalya’da yapılan ve başlıca rollerini dünyaca ünlü yıldız jason Statham’ın yaptığı “Five Eyes” filmi ile Hollywood’a göz kırpmayı başardı.

Çekimleri Antalya’da basına kapalı olarak yapılan filmde rol alan Doğan Barış Yaşar, Jason Statham gibi dünyaca bir oyuncu ve dünyanın sayılı yönetmenlerinden biri olan Guy Ritche’in bir projesinde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Doğan Barış Yaşar “Filmde oynamam teklif edildiğinde büyük bir heyecan yaşadım. Dünyaca ünlü bir yönetmen ve dünyaca ünlü bir oyuncu ile aynı projede olmak çok az kişiye nasip olacak bir olay. Jason Statham benim gençlik dönemlerimin idol oyuncularından birisiydi. Filmde Statham dışında Hugh Grant, Aubrey Plaza gibi ayrıca iki büyük yıldız daha vardı. Set ortamımız çok mükemmel geçti. Başrollerde Statham varsa o zaman aksiyon da vardır tabi. Film müthiş bir aksiyon filmi. Yönetmenimiz Guy Ritche çekimler bittikten sonra başka bir prjede daha birlikte olabileceğimizi söylediğinde sevincimi tarif edemem” diyerek duygularını ifade etti.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: