• EMİN BATMAZOĞLU ADAY ADAYI OLDU

    Esenyurt Belediye Meclis Üyeliği ve Meclis 1. Başkan Vekilliği görevini yürüten Av.Emin Batmazoğlu, Ak Parti’den Esenyurt Belediye Başkan aday adayı oldu

  • Ak Parti’nin kurulmasından sonra Bahçeşehir ve Esenyurt Beldelerindeki teşkilat çalışmalarına katılarak Mart 2004 seçimlerinde Esenyurt Belediye Meclis Üyeliğine seçilen ve o tarihten bugüne İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, Esenyurt Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekilliği, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Encümen Başkanlığı görevlerini yerine getiren  Av. Emin Batmazoğlu, Esenyurt Ak Parti İlçe Teşkilatı binasına gelerek Belediye Başkanlığı için dosyasını teslim etti.  

    ‘’Teşkilatçılık, sahiplenmek budur’’

    Belediye başkanı aday adaylığı dosyasını Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik’e teslim eden Batmazoğlu kısa bir açıklama yaparak şunları söyledi: ‘’İşi usulüne ve heyecanına uygun yaptığı için ilçe başkanımıza çok teşekkür ederim. Teşkilatçılık, sahiplenmek budur. Partisinden aday olmuş bir insana gerekli özeni kamuoyunda göstererek adaylarını kamuoyu önünde gereken yere koyarak gerçekleştirdiği için Sayın İlçe Başkanımıza tekrardan teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye’ye örnek olsun. Bu partinin adayı olabilmek önemli bir hadisedir. Aday adayı olabilmek önemli bir hadisedir. Bu anı hayatım boyunca muhafaza edeceğim’’ açıklamasında bulundu.

    “Patimize ve Esenyurt’umuza hayırlı olur”

    Av. Batmazoğlu’nun açıklamasından sonra kısa bir konuşma yapan Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik: ‘’Partimiz 5-12 Kasım arası Belediye Başkan aday adaylığı müracaatlarımızı alıyoruz. Bu dönemler bizim için demokrasi şölenleri. Partimizde kimlerin aday olabileceği konusunda kriterler bellidir. Emin Bey de yıllarını Esenyurt’a vermiş. Yıllardır Necmi Bey ile yoldaşlık yapmış. 15 yıldır belediyemizde… Adaylığından biz çok memnun olduk. İnşallah partimize, Esenyurt’umuza, milletimize hayırlı olur.’’ ifadesini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir