ALTIN 1.340,512,10%
BITCOIN 542653-4,40%
5 Haziran 2023
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

03:29

İMSAK'A KALAN SÜRE

Emin Beyaz yazdı: Bir köşeye not edin

Emin Beyaz yazdı: Bir köşeye not edin

ABONE OL
25 Kasım 2018 22:17
Emin Beyaz yazdı: Bir köşeye not edin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kimsenin adamı olmadık, efendimizde olmadı.
Duyduğumuz, bildiğimiz gerçekleride hiç bir zaman açıklamaktan ve paylaşmadanda çekinmedik.
Şunu ifade etmeliyim ki Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan adaylık sürecinde bir kez daha yanıltılmıştır.
Esenyurt’ta aday olarak ismi geçen Azim EKİNCİ ve
Avcılar’da aday olarak ismi geçen İbrahim ULUSOY’un aday gösterilmesi halinde AK Parti’nin iki ilçeyi kazanma şansı düşük olarak görmekteyim.
Biliyorum ki ‘LİSTELER’ kamuoyuna sızdığı için bazı ilçelerde ki isimler tekrar masaya yatırılacak.
Sadece Esenyurt ve Avcılar özelinde değil, Küçükçekmece, Beylikdüzü ve Büyükçekmece’de de sıkıntı söz konusu.
Esenyurt ve Avcılar’da ismi geçen adaylar iyi, güzel, dürüst, mesleklerinde başarılı olabilirler lakin AK Parti’nin bu ilçeleri kazanmak için aradığı ADAY pörtfeyine uygun isimler değillerdir.
Partinin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın bu hataları düzelteceğini düşünüyorum.
Aksi takdirde kamuoyununda ki tepkinin çığ gibi büyüyecektir.
Dışarıdan ithal adaylar getirmek yerine İLÇE BAŞKANLARI, BELEDİYE BAŞKANI, kazanabilme ihtimali yüksek sevilen ADAY ADAYLARI tercih edilmelidir.
Yukarıda yazdığım adaylık pörtfeyine uygun profiller içerisinden çıkacak ADAY-LAR iki ilçede de seçimi kazandıracak tercihler olacaktır.
Bu nedenle tarihi NOT edin dedim…

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: