• EN PRESTİJLİ CADDE

    Esenyurt Belediyesi-Görele Belediyesi kardeş şehir projesi “Salih Sinirlioğlu Prestij” caddesi resmi açılış töreni yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

  • Salih Sinirlioğlu Prestij Caddesinin açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlarken Mehter Takımının şehitler için besledikleri marşlar prestij caddenin açılışına katılan misafirlerce tam not alırken,  tüm şehitlerimizin ruhlarına okunan Kuran-ı Kerim dinleyenleri mest etti. Ayrıca Protokol ekibi Prestij caddesini yerinde inceledi.

    Ada “Doğduğum topraklara vefa borcumu ödememe vesile oldu”

    Açılış konuşmasını yapan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, “Doğduğum topraklara vefa borcumu ödememe vesile olan Esenyurt ’un şehri emini, siyasetin abisi, uzun adam Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşı, can yoldaşı ve kader arkadaşı olan ve ayrıca benim siyasetteki öğretmenim olan Sayın Başkanım Necmi Kadıoğlu’na, Giresun’umuza bu Prestij Caddeyi kazandırdığı için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Başkanımız, 15 Temmuzda Başkomutanımızın emri ile meydanlara ilk çıkan kişi idi. Başkanım Sayın Necmi Kadıoğlu tankların altında kalsak, paramparçada olsak başkomutanımızı ve bu vatanı bu hainlere yedirmeyeceğiz diyerek, Esenyurt ’tan şanlı direnişi başlatarak darbeye karşı dur diyenler arasında en ön saflardaydı” dedi.

    Erener, “Bu proje Doğu Karadeniz’in incisidir”

    Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde projesinin ilçeye ayrı bir hava kattığını dile getiren Başkan Tolga Erener ‘’1 Milyon 572 bin lira maliyet taşıyan Prestij Cadde’mizin ve Doğu Karadeniz’in tarihi bir ana şahit olduğuna birlikte tanığız. Öncelikle 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasında ve son günlerdeki menfur terör saldırılarında şehit düşen güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Prestij Caddesi, 13 bin metrekare alanda yürütülen, çalışmaları ivedi ve süratle devam eden topyekûn bir yenileniş ve başkalaşım süreci içinde harmanlanan, Doğu Karadeniz’in inci gibi parlayan ve ışığı ile farklı bir konsept yaratan bir projedir. Görele’mizin kalkınma hamlesine çok büyük katkı veren ve destekleri ile bizleri şereflendiren Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu, Görele seni unutmayacaktır. Prestij caddemiz vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun‘’ dedi.

    Kadıoğlu “Hizmet şehirlere soluk kazandırır”

    Esenyurt’un kardeş belediyesi olan Giresun Görele Belediyesinin Prestij Cadde projesinin açılışını gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “İlçeye sağlanan bu hizmet ile imaj değişikliğine gidildiğini belirterek, ‘’Hizmet, şehirlere soluk kazandırır. Görele’mizin duayen güzelliğine ve ihtişamına katkıda bulunarak, kardeş şehirlerin estetiğe önem veren ve bu simetri üzerinde yeğlenen hizmeti Prestij Caddesi’nin hayırlı ve uğurlu olmasını niyaz ediyorum. Azim, irade ve sabır bu işlerin olmazsa olmaz gücüdür. Bizler gücümüzü, demokrasinin sahibi milletimizden alırız. 15 Temmuz’da demokrasinin yegane temsilcisi olan milletimize ve seçilerek göreve gelmiş bir hükumete, lidere karşı ayaklandılar. Bu ayaklanmaları bastıran ve kaosun önüne etten duvar ören vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Demokrasi Şehitlerimize ve terör örgütlerinin teessüre hapsedici saldırılarında şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diliyorum’’ dedi.

    Doğu Karadeniz’in dudak uçuklatan projesi

    Salih Sinirlioğlu Prestij Caddesi toplamda 1 Milyon 572 bin lira maliyetle, 13 bin metre kare üzerinde 480 metre uzunluğunda, 24 metre genişliğinde gerçekleştirilen Doğu Karadeniz’in dudak uçuklatan projesi niteliğini taşıyan Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde Projesi açılış törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Giresun Valisi Hasan Karahan, Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, Giresun Federasyonu Başkanı

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir